Ga naar de inhoud

Katia Van Buyten (02/10- 31/10/21)

Van 2 t/m 31 oktober 2021 houdt Katia Van Buyten een expositie in De Bottelarij. De afbeeldingen neigen allemaal naar het abstracte en minimalisme. Foto’s zonder verwijzing naar tijd of ruimte, ontdaan van alle afleiding, sommige zonder enige focus of in “rare” kleuren of met een zeer grafische, geometrische uitstraling; poëtische, melancholische beelden van dode bomen, desolate landschappen zonder een andere ziel in zicht of waar de mens wordt afgebeeld als een onbeduidend wezen of in een stad als een gezicht in de menigte, eenzaam.

Katia Van Buyten koos bij Grootdruk voor verschillende prints en montages en we wensen haar veel succes met haar tentoonstelling!

Meer werk van Katia is te vinden op haar website : www.katiavanbuyten.com

Katia Van Buyten expo de bottelarij
Ontvang 5% welkomstkorting

Abonneer op onze nieuwsbrief

Met tips voor iedereen die foto’s of grafisch werk wilt afdrukken!