Ga naar de inhoud

Afspraak maken

Grootdruk BV is een éénmansbedrijf en alle print werk wordt verzorgd binnen een termijn van 1 à 2 dagen volgens nood en beschikbaarheid.  Dinsdag middag word meestal voorzien voor afspraken.

Waarom een afspraak?

Grootdruk is gevestigd in een klein bedrijvencentrum (voorheen Officiersmess van het militair hospitaal) naast het Groene kwartier, zonder directe toegang of etalage.

Daarom vragen we alle klanten die willen langskomen een afspraak te maken, zodat we met volle aandacht je perfect kunnen bedienen en aanwezigheid kunnen garanderen.

Ophaling Proxy Delhaize

Je kan ook je print ophalen bij onze buur Proxy Delhaize ‘t groen kwartier!  Als je dit hebt aangeduid, wordt je print daar klaargelegd. Er is dan géén afspraak nodig en je wordt verwittigd vanaf wanneer je er om kunt gaan! Voorwaarde is wel dat deze vooraf betaald zijn.

Volgende diensten kun je hier boeken:

  • bestelling
  • ophaling
  • advies met afdruk
  • proefdrukken

Tijdens het bezoek houden we rekening met de courante corona regels

Wanneer kan een afspraak?

Grootdruk is een gepassioneerd éénmansbedrijf en géén fulltime betrekking. Zowel voor offlline als online bestellingen zijn we zéér flexibel, ondanks het beperkte aanbod in de agenda (om wat wildgroei te voorkomen).

Dank voor jullie begrip!

Voor afspraken op andere dagen, neem je best even telefonisch contact op.

Laden...
Ontvang 5% welkomstkorting

Abonneer op onze nieuwsbrief

Met tips voor iedereen die foto’s of grafisch werk wilt afdrukken!