Ga naar de inhoud

William Turner

In juli zullen we onze eerste stappen zetten om ook  Hahnemühle William Turner in ons gamma op te nemen.

Hahnemühle William Turner is een traditioneel in een mal gemaakt aquarelpapier met een coating die ideaal is voor FineArt-toepassingen. Het witte katoenen papier bevat geen optische witmakers en wordt gekenmerkt door zijn unieke tactiele gevoel en oppervlaktetextuur. De fijne maar zeer uitgesproken viltstructuur van het echte malpapier geeft foto’s en kunstreproducties een opvallende diepte en driedimensionaal effect. De premium matte inkjetcoating garandeert uitstekende printresultaten met een uitstekende reproductie van kleur en detail, indrukwekkende contrasten en diepe zwarttinten. William Turner is zuur- en ligninevrij en voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van verouderingsbestendigheid. Het karakteristieke gevoel en de structuur staan garant voor buitengewone FineArt-prints en kunstreproducties met artistieke flair.

Ontvang 5% welkomstkorting

Abonneer op onze nieuwsbrief

Met tips voor iedereen die foto’s of grafisch werk wilt afdrukken!