Ga naar de inhoud

Kunstenaar Geert Thijs

Geert Thijs exposeert op  7 mei te  Klein-Eiland 1a
1070 Anderlecht

https://www.atelierinbeeld.be/nl/kunstenaar/geert-thijs

OVER DE KUNSTENAAR
Ik werk met houtskool op canvas. Momenteel bereid ik mijn beelden voor met een 3D programma op de computer. Ik voer beeldende ideeën uit die ik in de loop van de tijd heb genoteerd. Het gaat doorgaans om licht absurdistische verdraaiingen en manipulaties van de realiteit. Eerder dan de 3D schetsen af te printen kies ik voor het tijdrovend proces om ze te realiseren in houtskool. Dit laat toe om langer bij het beeld en zijn details stil te staan, bij wijze van rustgevende bezigheid.

Ontvang 5% welkomstkorting

Abonneer op onze nieuwsbrief

Met tips voor iedereen die foto’s of grafisch werk wilt afdrukken!