Ga naar de inhoud

Belgium’s Next Top Model

Wie mag zich binnenkort 'Belgium's Next Top Model' noemen?

Streamz deelt de eerste beelden van ‘Belgium’s Next Top Model’

> volg updates van BNTM hier

Streamz lanceert vandaag de eerste teaser en het posterbeeld van de nieuwe reality reeks ‘Belgium’s Next Top Model’. Tien afleveringen lang gaat de jury, bestaande uit Hannelore Knuts, Inge Onsea, Tom Eerebout en Tom van Dorpe, op zoek naar het frisse gezicht dat zich binnenkort ‘Belgium’s Next Top Model’ zal mogen noemen. Hoe dat eraan toe zal gaan, zie je in de eerste beelden van de nieuwe Streamz Original reality reeks en vanaf 15 september 2023 wekelijks op Streamz.

Grootdruk werkt samen met BNTM voor  de model portfolio prints!  Wat een fantastische samenwerking!!!

Ontvang 5% welkomstkorting

Abonneer op onze nieuwsbrief

Met tips voor iedereen die foto’s of grafisch werk wilt afdrukken!