Ga naar de inhoud

Verzendkosten verduidelijkt

Veilige verzending van fine-art prints

Op basis van jullie feedback werd duidelijk dat er bij de verzending nood was aan een betere bescherming van fragiele fine art prints. Grootdruk kiest daarom vanaf nu voor een versterkte verpakking voor alle fine-art prints en dat voor een eerlijke, competitieve prijs.

De nieuwe kokers zijn vervaardigd uit sterk spiraalsgewijs gewikkeld karton. Door hun vierkante vorm zijn ze perfect bestand tegen schokken, stoten en verticale druk. De kokers kunnen tijdens de verwerking door de post ook niet wegrollen. Ze kunnen makkelijk op elkaar gestapeld worden en zijn herbruikbaar en recycleerbaar.
De kokers kunnen opgerolde documenten bevatten in alle formaten, zelfs A2- of A1-formaat. De extra kost van deze verpakking is inbegrepen in de verzendkosten en kan variëren afhankelijk van de lengte van de koker.

Voor andere producten en bij ophaling verandert er niets

Voor standaard afdrukken en posters blijven we gebruik maken van de goedkopere, ronde kokers. Ook bij ophaling, gaan we er vanuit dat jij als klant weet hoe je best veilig en wel je prints vervoert en zijn versterkte verpakkingen niet nodig. Dat beperkt de kosten.  

Bij custom bestellingen en platliggende werken blijven we de portfolio kartons gebruiken.

Nieuwe mogelijkheden voor verzending

Wil je zelf je levering ophalen in een Bpost ophaalpunt of pakjesautomaat? Voorlopig kan dit
nog niet, maar we werken eraan! Hiermee worden de verzendkosten weer een stukje lager!

Ontvang 5% welkomstkorting

Abonneer op onze nieuwsbrief

Met tips voor iedereen die foto’s of grafisch werk wilt afdrukken!