Ga naar de inhoud

Uitbreiding met de Epson SC-P6500D-printer

Spannend nieuws: uitbreiding van ons digitale printlab met de Epson SC-P6500D-printer!

Met trots kondigen wij de nieuwste toevoeging aan ons digitale printlab aan: de Epson SC-P6500D-printer! Deze geavanceerde printer zal een revolutie teweegbrengen in de manier waarop we hoogwaardige afdrukken produceren voor onze gewaardeerde klanten.

Met de Epson SC-P6500D tillen we onze printlabmogelijkheden naar nieuwe hoogten. Deze ultramoderne printer beschikt over geavanceerde technologie en functies die zorgen voor uitzonderlijke kleurnauwkeurigheid, scherpte en details in elke afdruk. Of u nu een professionele fotograaf, kunstenaar of gewoon iemand bent die van prachtige afdrukken houdt, deze printer is ontworpen om aan uw behoeften te voldoen.

Wat de Epson SC-P6500D onderscheidt, is het indrukwekkende kleurengamma en de precisie. Het maakt gebruik van de UltraChrome Pro12-inktset van Epson, die een breed scala aan levendige kleuren en vloeiende gradaties levert. Dit betekent dat uw afdrukken de originele afbeelding nauwkeurig weergeven en elke nuance en subtiliteit vastleggen.

Bovendien biedt de Epson SC-P6500D uitzonderlijke veelzijdigheid. Het ondersteunt een verscheidenheid aan mediatypen, waaronder glanzend, mat en fine art-papier, zodat u verschillende texturen en afwerkingen voor uw afdrukken kunt verkennen. Of u nu foto’s, posters of kunstwerken afdrukt, deze printer kan het allemaal met gemak aan.

Ontvang 5% welkomstkorting

Abonneer op onze nieuwsbrief

Met tips voor iedereen die foto’s of grafisch werk wilt afdrukken!