Ga naar de inhoud

Betaalmethode Pluxee geschrapt

Na zorgvuldige afweging hebben wij besloten om de betaalmethode van Pluxee tijdelijk op te schorten vanwege de hoge kosten die aan de dienstverlening zijn verbonden. We begrijpen dat betaalbaarheid een cruciale factor is voor onze gewaardeerde klanten, en we willen ervoor zorgen dat we u de meest kosteneffectieve opties bieden die beschikbaar zijn.

Wij verontschuldigen ons voor het eventuele ongemak dat dit kan veroorzaken en willen u ervan verzekeren dat wij actief alternatieve betaalmethoden onderzoeken die meer concurrerende prijzen bieden. Ons doel is om u een naadloze en betaalbare betaalervaring te bieden.

In de tussentijd willen wij u alternatieve betalingsmogelijkheden aanbieden om een ononderbroken service te garanderen. U kunt kiezen uit ons brede scala aan beschikbare betaalmethoden, waaronder Bancontact,  creditcard/debetkaart of Ideal. Deze opties zijn betrouwbaar en bieden een concurrerende prijs, zodat u zonder financiële lasten van onze diensten kunt blijven genieten.

Als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het selecteren van een alternatieve betaalmethode, aarzel dan niet om contact op te nemen

Nogmaals onze excuses voor het eventuele ongemak en we stellen uw begrip tijdens deze tijdelijke opschorting op prijs. Wij waarderen uw voortdurende steun en kijken ernaar uit u met de grootst mogelijke toewijding van dienst te zijn.

Ontvang 5% welkomstkorting

Abonneer op onze nieuwsbrief

Met tips voor iedereen die foto’s of grafisch werk wilt afdrukken!