Ga naar de inhoud

Posterhanger teak

Nieuw: de STAS posterhanger teak


Deze stijlvolle posterhanger van hoogwaardig teakhout is een populair alternatief voor het standaard fotolijstje om posters en prints op te hangen. In tegenstelling tot het klassieke fotolijstje is een houten posterhanger puur door het rustieke design een trendy aanvulling in je interieur!

Je klemt de poster door middel van sterke magneten eenvoudig tussen de houten latten. Door het slimme design blijft je poster intact, hangt je print kaarsrecht én verwissel je je poster in een handomdraai. De STAS posterhangers zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. Voor het optimale resultaat kies je een posterhanger die net iets groter is dan je poster.

Ontvang 5% welkomstkorting

Abonneer op onze nieuwsbrief

Met tips voor iedereen die foto’s of grafisch werk wilt afdrukken!