Ga naar de inhoud

Waarom afdrukken op FineArt?

De Fine Art Collection is een uitgebreid assortiment hoogwaardig, uniek FineArt-inkjetpapier, gemaakt voor klanten die op zoek zijn naar iets speciaals en het beste uit hun afbeeldingen willen halen.

Met uitstekende drukresultaten en een hoge verouderingsbestendigheid van meer dan 100 jaar voldoen de FineArt-inkjetpapieren aan de hoogste normen voor toepassingen in de beeldende kunst en zijn ze perfect voor langdurige tentoonstellingen, kunstcollecties en speciale edities. Om aan deze eisen te voldoen, wordt als papierbasis hoogwaardig en ultrazuiver kunstenaarspapier gebruikt. Speciaal vervaardigd natuurlijk wolvilt geeft het kunstenaarspapier zijn unieke oppervlaktetextuur en zorgt voor een driedimensionaliteit die het beeldeffect versterkt dankzij een ongelooflijke diepte. De zware FineArt-papieren, die zijn gebaseerd op katoen of alfacellulose, verkrijgen een hoog gramsgewicht, een onderscheidende papierdikte en een speciaal tastgevoel waardoor hun gevoel van waarde toeneemt.

Ontvang 5% welkomstkorting

Abonneer op onze nieuwsbrief

Met tips voor iedereen die foto’s of grafisch werk wilt afdrukken!