Ga naar de inhoud

Over

Hoe we gestart zijn

Dimitri, als kunstfotograaf, was steeds op zoek naar het juiste labo voor zijn museum prints.  In 2017, wanneer veel labo’s sloten, besliste hij om zelf te starten en garant te staan voor de kwaliteit die anders stilaan zou verdwijnen.

In 't Groen kwartier

Dimitri was ook pioneer om zijn fotostudio te openen in ‘t Groen kwartier al jaren voor hij startte met Grootdruk. 

De locatie, de oude officiersmess, blijft indrukwekkend als ruimte. Ondanks de kleine ruimte, slaagt hij er toch in om deze optimaal te benutten als atelier voor Grootdruk en occasioneel voor kunstfotografie.

Part-time en toch flexibel

Een hobby die is uitgegroeid tot een passie en professioneel aangepakt, maar met beperkte “openings” uren.  Meestal vind je me terug in het atelier op de dinsdag of weekend.  Past een ander moment jou beter, aarzel dan niet om mij telefonisch of per email te contacteren om een afspraak te maken.

De openingsuren worden vaak dynamisch aangepast in functie van mijn beschikbaarheid, daarom staat op de homepage vaak wel of we het moment open of gesloten zijn.

maandagGesloten
dinsdag10:00 — 18:00
woensdag - vrijdagGesloten
zaterdag11:00 — 17:00
zondagGesloten

Ruimte voor kunstenaars

Het promoten van kunstenaars door het publiceren van berichten over hun werk of tentoonstellingen is een waardevolle manier om hun talent te ondersteunen en aan een breder publiek te presenteren. Door hun creaties via verschillende platforms te delen, helpt Grootdruk niet alleen hun zichtbaarheid en erkenning te vergroten, maar dragen we ook bij aan de groei van de kunstgemeenschap als geheel.

Het publiceren van berichten over werk of tentoonstellingen van kunstenaars kan interesse en betrokkenheid genereren bij kunstliefhebbers, verzamelaars en potentiële kopers, wat uiteindelijk kan leiden tot meer kansen voor de kunstenaars om te gedijen in hun carrière. Door hun werk onder de aandacht te brengen, speelt ieder bovendien een cruciale rol bij het behouden en vieren van de diversiteit en creativiteit van de kunstwereld.

Ontvang 5% welkomstkorting

Abonneer op onze nieuwsbrief

Met tips voor iedereen die foto’s of grafisch werk wilt afdrukken!